Thaise Massage Nieuwegein  thumbnail

Thaise Massage Nieuwegein

Published Sep 01, 23
10 min read

Massage Wellness

Het zat me niet lekker. Ik wist eigenlijk al dat het vitiligo was en heb een second opinion aangevraagd bij een Huidkliniek. Daar werd mijn vermoeden meteen bevestigd en kregen we ook de boodschap dat er niet zo heel veel aan te doen was, behalve dan lichttherapie. Een van de eerste vragen die de huidarts stelde, was: 'Komt er vitamine B12 tekort in uw familie voor?' Toen ging er bij mij gelijk een alarmbel rinkelen.

Haar huisarts nam haar niet al te serieus toen ze met al haar klachten kwam en getest werd op B12. Was bij haar wel laag, maar niet alarmerend totdat mijn zus zelf op onderzoek uitging en bij jullie site uitkwam. Powerpakket bestelt en met succes. Ze voelt zich herboren! Dus ik ben ook maar eens gaan kijken op jullie site en Bo gebeld en zag daar dat vitiligo ook een symptoom kan zijn van een B12 tekort.

Toen nog verder gezocht op internet en ik vond artikelen over lichttherapie bij vitiligopatiënten in combinatie met het slikken van vitamine B12 en vitamine C. massage aachen. Aangezien er verder geen remedie is, voor deze huidziekte, heb ik gelijk het powerpakket besteld voor mijn dochter en een maand later is ze begonnen met de lichttherapie

De arts zei dat ze normaal gesproken dit soort resultaten pas zien na een jaar van lichttherapie! Haar pigment komt weer terug! Echt een fantastisch resultaat. Nu kan ik natuurlijk niet bewijzen dat het door de B12 komt, maar mijn gevoel zegt dat het wel zo is, want ook haar andere klachten zijn verdwenen! We vinden ook dat ze een stuk relaxter geworden is.

Het hele gezin doet mee!” 46 jaar, Mei 2015 "Ik begon vorig jaar rond september steeds slechter te slapen. Ook begon ik te piekeren over het leven en wat er allemaal nog gaat komen voor ellende (ouders die dood gaan o. a.) Ik zag alles negatief, had nergens geen zin meer in en zag overal tegenop.

Ik had ook vaak last van aften en ik was niet meer stressbestendig en kreeg hierdoor weer dwangklachten waardoor ik nog depressiever werd dan ik al was. Ook mijn hoog gevoeligheid speelde een grote rol voelde ik. Depersonalisatie daar had ik ook erge last van, net of je niet in je eigen lichaam zit en woordvindproblemen en met dubbele tong praten.

Massage Pierre Chaude

Ik heb het powerdosering B12 via jullie bekomen en sinds een paar weken merk ik langzaam wat positieve veranderingen: Ik voel me weer meer mezelf, ben bewuster; slapen gaat iets beter, het piekeren is stukken minder en ook de moeheid is minder geworden. best massage guns. Alleen de hartkloppingen zijn nog niet geheel verdwenen

Ik ben benieuwd hoe het dan gaat”. uit Eindhoven, April 2015 "Ik vind het best moeilijk om je te schrijven hoe het met mij gaat, omdat ik het nog steeds bijna niet kan geloven wat B12 voor mij heeft gedaan. Ik moet meteen dan huilen (zoals nu) omdat het zo ontroerend en emotioneel is.

Maar het bouwt zich op en nu durf ik het, het gaat niet meer weg! In zo'n korte tijd, na zoveel jaren malaise! Ik had jarenlang last van een zware burn-out met uiteenlopende klachten. Ik schaam mij bijna om ze op te noemen, gek genoeg voel je je een soort outcast (of ‘loser’) als je dit overkomt.

Mensen durven er niet echt naar te vragen of naar te luisteren is mij opgevallen. Het wordt stil (erotic massage antwerpen). Je verkeert een tijd in een soort niemandsland. Afgesloten van het sociale leven en bent ternauwernood aan het overleven op je kleine eilandje. Je leeft, maar ook niet echt. Alles wat ik opgebouwd had, een mooi netwerk aan vrienden en gelijkgestemden, is afgebrokkeld, want niemand heeft ooit meer iets echt van mij gehoord, want ik was er niet meer echt

De laatste tijd begon dat te doven. Ik wilde van kinds af aan geen vlees eten (mijn ouders wel), ben hooggevoelig, was aan de pil en na de geboorte van mijn zoontje in 2009 verhoogde mijn stress-niveau zich ernstig doordat hij anderhalf jaar lang bijna niet sliep (ik dus ook niet) en ik door een scheiding ging.

Daarnaast is er iemand in mijn familie overleden aan een te laat ontdekt B12 tekort en komt dementie en hooggevoeligheid veel voor in mijn familie. Toen ik die puzzelstukjes bij elkaar legde, wist ik dat ik de hoog gedoseerde zuigtabletten van jullie moest gaan gebruiken om beter te worden. Een jaar eerder ging het al iets beter met mij door paleo te gaan eten (oervoeding), dus door o.

Massage Mouscron

Gevoelige mensen worden er zoveel krachtiger en weerbaarder door. Wat een ontroering! En tegelijkertijd verbazing, dat het in Nederland zo slecht erkend wordt en onderzocht wordt met verkeerde maatstaven. Ik hoop dat de oplossing van Dr. Hans Reijnen snel door een groot publiek erkend gaat worden zodat velen (want die zijn er!) een veel betere levenskwaliteit kunnen krijgen door deze Koning van de vitaminen weer aan hun lichaam te geven.

Dankjewel dat je dit op je genomen hebt! Bless you, liefs Clare van den Berg (43 jaar) uit Kampen, Maart 2015 "Al in mijn jeugd kreeg ik gezondheidsproblemen; ik kon niet lang staan of lopen. Ik had het gevoel dat er mieren onder mijn voeten kriebelden - massage oostende. Was heel gauw moe ook – zag altijd heel bleek, wit; was gauw verkouden en ziek; had allerlei allergieën

O ja, PANIEK: in 2006 bleek ik een pap 3a afwijking in de baarmoedermond te hebben; maar het bleek vals alarm. Inmiddels weet ik dat zo’n afwijking door een B12-tekort veroorzaakt kan worden.. Toen werd ik op mijn 28-ste zwanger en mijn gezondheidsklachten werden erger en erger: ik kwam de trap haast niet meer op van uitputting, met ook hele enge hartkloppingen (was bijna niet te doen); mijn hoofd was een vergiet: ik vergat telkens van alles.

00 werken, moest ik om 10. 00 al naar huis: ik kón dan niet meer. Ik was elke dag geradbraakt. Douchen was soms al teveel inspanning – kun je je dat voorstellen? Ik was een hoogbejaarde dertiger! En ik liep van het kastje naar de muur bij dokters. Ze konden niets ontdekken bij mij.Ik had ook last van psychische ellende, van angsten, van woedeaanvallen, etc. En dan zeiden ‘ze’: je mankeert niks. Ga maar naar het Riagg. Kortom: het was een hele zware zwangerschapsperiode. Uiteindelijk is mijn zoon er via een keizersnee gekomen – en dat heeft mijn klachten die ik al had weer verergert.

Ik wist dat dat niet klopte: ik werd panisch van die lui! Ik wilde een vitamine test. Nou, ik moest er echt om smeken: Bleek ik een B12 bloedwaarde van 74 te hebben! Kreeg ik anderhalf jaar geleden injecties met Hydroxocobalamine B12: twee keer per week. Na 26 injecties was ik nóg niet opgeknapt.

Sport Massagenl ontdekt en daar las ik over die zuigtabletten met hele andere soorten B12. Maar het kwam alleemaal nog een beetje nieuw en zweverig over op mij. Dus ik durfde niet te stoppen met die injecties – ik was bang dat ik anders dood zou gaan. Maar op een gegeven moment dacht ik: “Gesiena, je móet beter worden”.

Ik voel me inmiddels ook veel gegronder en veel rustiger van binnen – ik ben veel minder een adrenaline figuur- en ik kan nu veel beter onderscheid maken in de buitenwereld wat wel of niet goed voor mij is (duo massage brugge). Ik kom dankzij het feit dat mijn B12 weer op orde is ook beter op voor mezelf nu

Mán, als ik nu terugkijk op die jaren van die slopende B12-tekort ziekte: ik was bijna dood, zó uitgeput, gesloopt en ondermijnd was ik. Ik kon eigenlijk alleen nog maar liggen…met in al die ellende altijd nog wel het vertrouwen dat het ooit goed zou komen. Maar dat vertrouwen werd wel heel vaak beproefd, kan ik je zeggen.

En ik ben ook een veel leukere moeder voor mijn zoon geworden. Die heeft niet meer een continu doodzieke moeder om zich heen. Die ook nog eens van het kastje naar de muur werd gestuurd door artsen, internisten en noem het allemaal maar op - massage menen. Mijn kind van inmiddels 14 had trouwens ook veel klachten

Wou dan bijvoorbeeld ook niet mee naar de camping. En het was een echte “gamer”; als hij uit school kwam, kroop hij vaak direct achter zijn computer en ging gamen. Ook met hem zijn we naar allerlei artsen geweest, maar niemand wist de oplossing. En de kinderarts nam ons niet serieus.

En dat gamen? Nauwelijks meer: Hij gaat nu liever buiten sporten. Deze B12-tekort-kwestie is een heel belangrijk onderwerp: er zijn zóveel mensen die ziek thuis zitten, of in een tehuis zitten met een onbehandeld of niet goed behandeld B12 tekort. Daar word ik nog wel eens verdrietig van, als ik daaraan denk.

Energetische Massage

De meesten pakken het op. En ze knappen allemaal op, ook kinderen - massage landen. Dat vind ik super om te zien. Dus tegen iedereen die twijfelt of zijn gezondheidsklachten misschien door een B12 gebrek komen, zeg ik: probeer het uit. Baat het niet, dan schaadt het niet en je hebt een grote kans dat het je gaat helpen.” Gesiena Ps: Gesiena is ook een succesvol mediumMaar toch...dat kleine sprankje vechtlust dat nog in me was, deed me nog een laatste keer 'proberen' de oorzaak te vinden. Omdat artsen me telkens huiswaarts stuurden met de 'diagnose' stress of 'het zit in je hoofd'....Ik kreeg er zo'n hekel aan, want ik wist dat er meer moest zijn.

Ik wist: Dit is het, dit is waar ik zolang naar zoek. De ene arts wou hier niet in mee, de volgende wel: “We kunnen het toch proberen want het kan geen kwaad” (massage zwevegem). Goed, ik startte toen eerst met B12-injecties, en langzaam aan kwam ik terug op krachten. Langzaam maar gestaag kreeg ik mijn leven weer terug en kon ik weer doen wat ik zolang niet had kunnen doen, had ik weer energie.Tot de arts zei: “Het is genoeg nu, je hebt genoeg B12 in je lijf, je kan verder nu”

Dus weer bijna terug bij 'af', eerst weer de bekende verergeringssymptomen....Maar intussen kreeg ik ook weet van de site van Bo Baden en het werk dat Hans Reijnen heeft gedaan, en dat er B12 smelttabletten bestonden...wauw veel gemakkelijker dan injecties.....Ik kwam in contact met Bo en dat gesprek deed me enorm goed.

Je miserie is voorbij.Ik bestelde de zuigtabletten en liet de injecties nog niet direct varen en nam dit samen voorlopig, tot ik me weer veel beter voelde - pasithea massage. Nu neem ik enkel nog de B12 zuigtabletten. En zo kreeg ik weer mijn leven terug: op m'n werk ging het ook steeds beter, ik deed in de periode van herstel lichter werk omdat ik me moeilijk kon concentreren, een aanbod van m'n werkgever dat ik maar al te graag even aannam, al was het niet iets dat ik leuk vond

Nu nog steeds gaat het goed, en kan ik weer moeilijker denkwerk aan, al heb ik nog moeilijkheden met onthouden soms, maar de concentratie is er in elk geval wel. Aangezien er na lange tijd nog steeds verbeteringen merkbaar zijn, heb ik ook daar veel hoop voor de nabije toekomst.

Massage Geel

Nooit ga ik nog terug, zolang ik mijn vitamine B12 nodig denk te hebben, blijf ik ze nemen. Het leven is weer een feest, dank jullie wel, nu heb ik mijn leven terug en ben ik weer die 'happy' gekke meid van vroeger" - erotische massage genk. (60 jaar) uit Haarlem, Januari 2015 "Mijn opname van vitamine B12 was altijd al slecht

Als geen-vlees-eter moet ik de laatste jaren minimaal 50 gram vis eten om niet de hele dag moe te zijn. Als ik het een paar dagen over sla, word ik weer heel moe en eet ik bewust een portie mosselen waar veel vitamine B12 in zit. massage zandhoven. Ik heb wel eens mijn niveau laten meten, maar de dokter zei dat mijn niveau hoog genoeg was

Latest Posts

Kinesist Edegem

Published Jun 15, 24
4 min read

Kinesist Lovenjoel

Published Jun 15, 24
7 min read

Thai Buri Massage

Published Jun 12, 24
7 min read